Maanrakennuksen asiantuntija palveluksessasi Järvenpäässä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

MMK-Rakenne Oy on maanrakennuksen ammattilainen Järvenpäässä. Toteutamme kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt asiakkaillemme Järvenpäässä, Helsingissä, Espoossa sekä Vantaalla ja tarpeen mukaan koko Suomen alueella! Meiltä tilaat niin erilaiset kaivuu-urakat, rakennusten pohjatyöt kuin viemäröinnit ja salaojien kaivuutkin. Tehokkaan ja laadukkaan kalustomme voimin selviämme suuristakin maanrakennusprojekteista ammattilaisen tehokkuudella. Takaamme työllemme aina ehdottoman laadukkaan jäljen.

Kattavat maanrakennustyöt osaavilta tekijöiltä

Suoritamme maanrakennustyöt monipuolisesti – toteutamme niin pienet kuin suuretkin maanrakennusprojektit luotettavasti ja tehokkaasti. Työvuosien tuoman vankan kokemuksen ja ammattitaidon sekä kattavan kalustomme avulla suoriudumme vaativistakin maanrakennustöistä ongelmitta. Teemme esimerkiksi:

1

  • kaivuutyöt

  • maanajot, maansiirrot

  • rakennusten pohjatyöt, esim. omakotitalot

  • viemäröinnit, kunnallistekniikan kaivuut

  • salaojitukset

  • tunnelityöt

Laajaan ja tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu niin omakotitalorakentajia, taloyhtiöitä kuin rakennusliikkeitäkin.

Tutustu referensseihimme

MMK-Rakenne Oy – maanrakennuksen luotettava kumppanisi!

MMK-Rakenne Oy:llä on vankka kokemus maanrakennusalalta ja kattava kalusto monipuolisten maanrakennustöiden toteuttamiseen. Asiakkaan toiveen mukaan toteutamme esimerkiksi salaojat, maansiirrot ja rakennusten pohjatyöt – kanssamme hommat hoituvat aina sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa!

 

Ota yhteyttä, kun rakennat taloa tai pihaa Järvenpäässä, Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Meiltä saat parhaimman palvelun, osaavat tekijät ja laadukkaimman työnjäljen!

Ota yhteyttä maanrakennuksen ammattilaiseen ja pyydä tarjous urakallesi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.